Sikkerhedsforanstaltningerne på ATV Trail

Uanset om du er en veteran fra ATV trail eller en novice rider kløe til at udforske stort udendørs på din fire-Hjuler, du har brug at medbringe mere end lidt fornuft og sikkerhedsforanstaltninger. Uden en betydelig mængde af bevidsthed når det kommer til at beskytte dig selv og din ATV, kunne du afvikle sårede, tabt eller på anden vis i dårlig form.

For det første er det vigtigt, at du medbringer en hjelm. Mange steder er det loven. Selvfølgelig kan der ikke være andre mennesker for hundrede miles bortset fra dig og din ridning kammerater, så din første tænkte proces kunne tyde på modsat. Medmindre du er en top-notch prognosticator eller har adgang til en 100% nøjagtig krystalkugle, er slags tænkning så risikable som gambling på en hest med et halt ben. Det er altid bedre at fejle på siden af forsigtighed og bære en beskyttende hjelm, når du rider på ATV trail.

Næste, Husk ordsprog, “drikke og køre ikke blande”? Det går til ATV’er samt biler, motorcykler og både. Endnu en øl har evnen til at gøre dig i en tilstand af nedsat reaktionsevne… og det betyder, at en forkert vej kunne være den sidste, du nogensinde gøre. Gem de alkoholholdige drikkevarer til de festlige middag eller feste natten efter en lang dag med ATV trail cruising.

Kontroller, at du overveje at bruge “buddy-systemet”. Selvom der er masser af ATV-entusiaster, der leder ud i bjergene med nary en ven gemme deres trofaste firhjulet legekammerater, er det typisk ikke en god idé. Tankegangen bag denne sikkerhedsforanstaltning er en rimelig en: Hvis noget sker for dig på ATV trail, at have en anden der vil fremskynde processen med at få dig til en medicinsk facilitet.

Selvfølgelig, er det bydende nødvendigt, at du har din mobiltelefon på dig for din ATV forlystelser, selvom du ikke kan altid stole på det, medmindre du har en god forbindelseshastighed. Uden en mobiltelefonen, kan du finde dig selv off en trail på ingen tid og uden et fingerpeg om, hvordan man kommer i kontakt med nogen pålidelige til at hjælpe dig.

Hvis du udforsker en ny ATV trail, medbringe et opdateret kort over området. I virkeligheden, kan du få et par af dem og sørge for både dig og din ridning kammerat hver har én. Sure, det er ikke meningen for at være cool at sige, “Lad os se på kortet”, men det er meget bedre end rystede langs en remote ATV trail ved midnat, gad vide hvor i verden du vil gøre det igen.

Det er også vigtigt, at du slår den lokal vejrstation ved brug af radioen eller en tv-før du tager en fire-Hjuler spin. Selvom de fleste ATV’er er bygget til at håndtere nogle vanskelige betingelser, er det bedst at vide, hvilken slags elementer du er sandsynligt at støde. På den måde du kan klæde sig passende, medbringe passende gear eller forlade ATV ridning til en anden dag, hvis betingelser ser særligt risikabel.

Endelig er et af de vigtigste sikkerhedsforanstaltninger er at sikre, at operatøren af ATV er sunde nok til at navigere gennem sporet. Hvis du føler dig på alle syge eller har en fysisk skade, der kan forhindre dig i at være en pålidelig driver, kan du nødt til at hovedet ud en anden gang. Der er ingen skam i at udskyde en ATV tur, hvis du er under vejr. Og desuden er det usandsynligt, at du vil kunne nyde oplevelsen fuldt ud, hvis du hoste, ømme, eller i smerte.

Ved at være forsigtig, kan du sikre dig at din næste ATV trail eventyr er spændende, berigende, og de fleste af alle, værdiboks.
 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.