Minimere kaos – hvad der skal pack for college

Da din teenager begiver sig ud på eventyr deres college spænding; pågribelse og generelle kaos kan være distraherende. Processen med dit barn forlader hjemmet for første gang er skræmmende. Du vil have dem til at være forberedt på deres college erfaring. Forberedes er meget mere end bare vide hvad der skal pack for college. For at overgangen til at være lettere er der en række områder, der skal organiseres. Udstyre dig selv med grundlæggende er et godt sted at begynde.

Mange store varehuse vil tilbyde dig en omfattende guide, der skitserer, hvad der skal pack for college. Før du går på en shoppingtur vurdere alle de oplysninger, du har. Hvor meget plads vil der være i dit barns værelse? Hvor meget kan han/hun realistisk pack og bære? Hvordan vil du transportere det?

Svarene på disse spørgsmål vil hjælpe dig med at beslutte, hvad der skal pack for college. Opremse listen i essentials og luksus.

Når du ved hvad der skal pack for college skal du finde ud af den bedste tilgang til dette undertiden overvældende opgave. Du kan minimere stress for dig selv og din teenager på flere måder. Antallet en ting at huske er ikke at overlade det til sidste minut. Dit barn kan deltage i college på tværs af byen eller i en anden stat, uanset hvad du ikke ønsker at tilbringe din sidste par uger sammen i stormagasiner. At være organiseret tidligt vil gavne dig og dit barn. Vil du kunne nyde din tid sammen uden stress og dit barn vil føle sig mere afslappet og klar til ansigt de kommende udfordringer. At få tingene gjort tidligt er en enkel og effektiv måde at minimere det kaos, der ofte går forud for denne form for bevægelse.

En del af at være organiseret arbejder med et budget. Der er en masse du har brug for at købe så sit bedste for at budgettet for udgiften og ikke gå over bord. Holde sig til dit planlagte budget og gøre brug af andre ressourcer til at udstyre dit barn. De har måske allerede en masse af det, de har brug for derhjemme, ældre brødre eller søstre kan være i stand til at passere ned varer og brugte varer er en farbar vej. Inkluderet i dine overvejelser kan være, om det ville være dyrere at købe varer hjem og levere varer til kollegiet eller tillade dit barn at shoppe for essentials ved ankomsten.

Et par punkter du kan pakke vil hjælpe dit barn med nogle af grundlæggende du har gjort for dem i årevis. Når tænker på hvad der skal pack for college kan du overveje nogle enkle tips til at forbedre udseendet. Disse kan omfatte, undervise dit barn nogle enkle tips til at forbedre udseendet præsentation og renlighed. Nogle væsentlige elementer er shampoo, balsam, sæbe, fugtighedscreme, tandpasta, razor, Chap Stick, børste eller kam. Alle vitaminer, smertestillende medicin eller medicin kræves, førstehjælp kit, bære langs lint pensel, vaskeri pose, før Tøjvask pletten stick vaskemiddel, Strygning tæppe, bøjler og jern.

Nogle andre enkle tips til at forbedre udseende omfatte vaskeri tips for freshmen. En vasketøjskurv for dit værelse er afgørende, det vil holde tøj på gulvet og hjælpe dig med at bo organiseret og på toppen af dit vasketøj. En vaskeri pose er en god ide, som du vil dele dine faciliteter med en masse andre. At holde dit vasketøj er en indesluttet taske, mens vask sikrer at du ikke forlader elementer. Tøjvask tips for freshmen med hensyn til hvad der skal pack for college omfatter rengøringsmiddel, pletter remover, tøj poser og bøjler. Du kan også virkelig reducere dit vasketøj bekymringer af emballage egnet tøj. En af de vigtigste vaskeri tips for freshmen er at pakke passer til din livsstil. Du kan finde det svært at komme til et renseri mellem klasser så det er bedst at pack egnet tøj.

At vide, hvad der skal pack for college og hvordan man kan organisere din emballage vil helt sikkert tage stress ud af at sende dit barn væk i skole. Enkle tips til at forbedre udseendet vil hjælpe dit barn tilpasse sig til den voksne verden, han eller hun er på vej ind. Det bedste du kan gøre for dit barn er at forberede dem på de udfordringer, de står over for ikke kun fagligt, men også indenrigspolitisk.

Leave a Comment

Your email address will not be published.