Alt om Lock Picking

Når du ikke har den rigtige nøgle, er lock picking en fantastisk måde at åbne næsten enhver lås derude. Normalt, er picking låse noget vi forbinder med kriminalitet og ulovligheder, selv om kriminalitet er ikke altid tilfældet. Der er en masse tilfælde hvor låse picking færdigheder kan komme i reelle handy. Tag for eksempel en tabt hus nøgle eller låsning bilnøglerne inde i din bil. Selvom du kan altid bryde et vindue, kræver en professionel Låsesmed er bedst at gå – det kan spare dig en masse penge på reparationer, og få låsen åbne hurtigt.

For at korrekt vælge en lås, skal du have den rigtige værktøjskasse. Selv de mest grundlæggende lock picking kit indeholder en lås pin og en spænding skruenøgle. Hvis du har en nødsituation, kan du normalt erstatte lås pin med en hår-pin. Professional låse picking kits på den anden side vil normalt omfatte en række spændinger skruenøgler i flere forskellige former og størrelser, der dækker flere forskellige stilarter af lås pins. Nogle omfatter en låsning picking pistol, der bruger vibrationer til at skubbe alle lock ben på samme tid.

Når picking en lås er nødvendig, er den første ting at gøre at indsætte spænding skruenøgle i nøglehullet og forsøge at slå cylinderen. Næste, kan du bruge lås pin og forsigtigt lirke op på benene. Når benene når normal åbningen holdning, vil du høre en klikkende lyd, at lade dig vide at benene er i det rigtige sted – og låsen er åben.

Der er også en anden teknik til at låse picking, der er kendt som reoler. Reolsystemer bruger et lavere niveau i præcision, og bruger en speciel pick kaldes en rake. Bruge rake, blot indsætte det i nøglehullet indtil det når bagsiden af cylinderen, derefter trække hurtigt det så at det rammer alle af benene, når det kommer ud. En spænding skruenøgle bruges også så godt at dreje cylinderen.

Den sværeste lås derude at vælge er master låse. De tilbyder en fremragende beskyttelsessystem, og er ikke så modtagelige for at plukke som andre typer af låse. Master låse blev opfundet af Henry Soref i 1921, introducerer den første lås for at bruge laminerede lag af solidt stål. Selvom master låse bruge den samme plukrute system som andre typer af låse, vil de kombinerede format kræver en Låsesmed med en masse tålmodighed- og dygtighed.

Hvis du vil vide mere om lock picking, der er flere bøger og illustrationer, som du kan købe, som vil vise dig teknikkerne trin for trin. Ofte gange, en video eller Cd er inkluderet, vil vise dig teknikkerne i aktion. Flere bøger og videoer blev lavet af ægte Låsesmede, selv om andre er mere rettet til folk, der bare ønsker at lære lidt mere om emnet. Hvis du ønsker at blive en Låsesmed eller en professionel på lock picking, kan du også finde bøger og videoer derude, der vil hjælpe dig med at blive dygtige til at plukke låse.

Når som helst du købe en lås, skal du altid holde i betragtning, at næsten enhver lås kan plukkes. Selv om de fleste låse kan plukkes, er der nogle, der tager lidt mere tid og tålmodighed end andre. Når du køber en lås, bør du altid tænke på sikkerheden og vælge en, som du ved, det ikke er til at trænge ind. Denne måde, kan du have en følelse af sikkerhed i din lås – og ved, at du er sikker og beskyttet.

Leave a Comment

Your email address will not be published.